Taakbalk Inspecteur

Previous Next

De Taakbalk Inspecteur is voornamelijk een lijst van taakbalk items, gegroepeerd op programma-ID zoals gegroepeerd op de taakbalk.

Opmerking

Ctrl+Shift indrukken terwijl de Taakbalk Inspecteur wordt geopend zorgt ervoor dat deze op de voorgrond zichtbaar blijft, ook als de focus er vanaf gaat.

Druk Esc om het venster te sluiten.

Programma-ID's

Elk niet-ingesprongen item in de lijst met een pijlvormige icoon representeert een programma-ID.

Een programma kan onderliggende ingesprongen weergegeven items hebben. Deze representeren taakbalkknoppen

Bij een vastgemaakt item heeft het programma-ID geen onderliggend item.

Bij een taakbalkknop heeft het programma-ID één onderliggend item.

Bij een groep taakbalkknoppen heeft het programma-ID meerdere onderliggende items.

Dubbel muisklikken op een programma-ID selecteert onderliggende items.

Rechts muisklikken op een programma-ID item (wanneer uitsluitend het programma-ID item is geselecteerd) geeft per programma-ID opties weer:

Lees hier meer over groeperen.

Lees hier meer over het groeperen van vastgemaakte items.

Lees hier meer over combineren.

Sorteert onderliggende items alfabetisch.

Taakbalk knoppen

De ingesprongen items in de lijst representeren de taakbalkknoppen.

Een taakbalkknop item verslepen herordent deze binnen de groep.

Door het rechts muisklikken van een taakbalkknop worden opties weergegeven voor het venster van de taakbalkknop:

Verandert het programma-ID van het venster van de geselecteerde taakbalkknop.

Naast de beschikbare programma-ID's zijn er twee speciale opties:

Verandert het programma-ID van het venster naar een random programma-ID gegenereerd door 7+ Taskbar Tweaker.

Taakbalkknoppen van deze random programma-ID's groeperen altijd, zelfs wanneer groeperen uitstaat, wat het gemakkelijk maakt om meerdere items te selecteren en deze samen te groeperen.

Herstelt het programma-ID van het venster naar het standaard proces-programma-ID.